bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Locatie

Nijmegen Noord: met het gezicht naar de stad en met de Betuwe in de achtertuin. Een aangenaam dorps karakter met alle faciliteiten van de stad.

Over het nieuwbouwproject

Wonen in plan De Brink - in de wijk De Grote Boel - is wonen op een zeer bijzondere locatie. Zeg maar gerust op één van de mooiste plekjes van de regio. De Grote Boel ligt in Nijmegen Noord. De ideale locatie tussen de natuur en de stad. De Brink is een woonwijk met een ruime variatie aan nieuwbouwwoningen. Een mooie woonomgeving voor jong en oud. De Brink is ruim van opzet, heeft aangenaam veel groen en biedt volop parkeervoorzieningen.

  • Omgeving

    Wanneer jij je oriënteert op een nieuwe woning, kiest je dan voor de stad of voor de rust en de natuur. Wonen in De Brink in de wijk De Grote Boel het beste van beide. Je woont midden in een prachtig en gevarieerd natuurgebied met volop rust, groen en eindeloos veel mogelijkheden om te ontspannen. Anderzijds ligt het centrum van Nijmegen aangenaam dichtbij alles.

  • Wat zit er in de buurt

    Wonen in nieuwbouwplan De Brink biedt naast heerlijk vrij wonen ook het grote voordeel dat alle voorzieningen voorhanden zijn, waaronder (middelbare)scholen, kinderopvang, complete medische ondersteuning, sportverenigingen, een bioscoop/theater en openbaar vervoer.  • Wie worden je buren

    Nieuwbouwplan De Brink is fraai gesitueerd nabij Nijmegen en Arnhem. Met de auto bent je binnen een aantal minuten op de A15/A50. Het centrum van Nijmegen is dichterbij dan je denkt, want De Brink is direct verbonden met dit levendige, gezellige deel van de oude stad. Een autoritje naar de stad neemt niet langer dan een paar minuten in beslag. Het openbaar vervoer verbindt De Brink met zowel het stadscentrum als de omliggende regio.