bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over het project

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kan kiezen voor die woning die het beste aansluit bij je persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat je woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.Hoe fijn is het wanneer je in no-time even naar de gezelligheid van de stad kunt gaan om te winkelen of uit te gaan om vervolgens weer lekker thuis te komen. In plan De Brink in Oosterhout woon je dichtbij alles. De natuur naast de deur, de stad binnen handbereik.

VEEL HUIS VOOR JE GELD 

Alle woningen in De Brink hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Je koopt hier heel veel huis voor je geld. Comfortabel wonen voor een betaalbare prijs.

EEN MOOIE GROENE BUURT

Wanneer we een nieuwe woonwijk ontwikkelen in Oosterhout, dan is het logisch dat we de wijk dezelfde sfeer meegeven als de omgeving. Kenmerkend voor De Brink is het groene en ruim opgezette karakter.

GOED PARKEREN

De Brink biedt voldoende parkeergelegenheid welke op een dusdanige wijze is gesitueerd dat de sfeer van de woonwijk er niet mee wordt verstoord.